Hřiby s masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

400 g telecí maso
4 lžíce sádlo (olej)
300 g pravé hřiby
podle chuti
sůl
příloha
1 lžíce máslo
1 balíček těstoviny (vřetena)
podle potřeby
horká voda

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a promastíme máslem.

  2. Maso opereme,osušíme a nakrájíme na větší kousky, velké asi jako na guláš.

  3. Dáme je do hrnce s rozpáleným sádlem, přidáme nakrájené hřiby a sůl. Pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení podléváme horkou vodou.

  4. Šťávu nezahušťujeme moukou ani "nekazíme" kořením, abychom zachovali přírodní chuť hřibů.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!