Hovězí "hadříky" recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
sůl
1 svazek bazalka
olivový olej
500 g hovězí svíčková

Postup přípravy receptu

  1. Maso vcelku pevně zabalíme do fólie, aby se dovnitř nedostal vzduch a maso dáme na hodinu a půl zamrazit.

  2. Bazalku omyjeme, osušíme a listy natrháme. Česnek oloupeme, omyjeme, osušíme a nasekáme nahrubo.

  3. Ztuhlé maso nakrájíme ostrým nožem na co nejslabší plátečky a následně je překrájíme na nudličky. Na teflonové pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme česnek a nakrájené maso. Za stálého míchání maso opékáme asi 5 minut. Pánev odstavíme, přimícháme bazalkové lístky a osolíme.

  4. Maso podáváme s bílým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!