Houskový nákyp recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
3 ks vejce
- - petrželka
125 g šunka
- - majoránka
2 ks cibule
250 g žampióny
- - tymián
3 ks houska
80 g uzenina
- - pepř mletý
6 lžic máslo bylinkové
200 g tvaroh bylinkový

Postup přípravy receptu

  1. Housky nakrájíme na kostičky a na másle je opečeme dozlatova. Houby rozpůlíme, šunku, uzeninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na tuku necháme zesklovatět cibulku, šunku a žampiony, podusíme a okořeníme solí a pepřem. Přidáme nasekané bylinky a vše dáme do vymazané zapékací misky, zalijeme vejci, které jsme rozmíchali v tvarohu a navrch nasypeme opečené housky. Pečeme na 200 st. asi 30-40 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!