Houbová bešamelová omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce máslo
1 ks cibule
200 g čerstvé houby
400 ml bešamelová omáčka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Houby (nejlépe pravé hřiby) očistíme a nakrájíme na plátky.

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibuli a zpěníme. Přidáme plátky hub, osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

  3. Houby přidáme do bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme.

  4. Houbovou omáčku podáváme s vařenými brambory a natvrdo uvařeným vejcem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!