Gratinovaný pangas recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

50 g slanina
sůl
máslo
1 lžíce hořčice
3 lžičky kapary
200 ml zakysaná smetana
1 ks kyselá okurka
50 g strouhaný tvrdý sýr
citronová štáva
500 g rybí filety pangas

Postup přípravy receptu

  1. Mražené filety necháme asi 1 hodinu povolit, potom je omyjeme, osušíme a zakapeme šťávou z 1 citronu a osolíme. Potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou okurkou a kapary

  2. Zapékací mísu vytřeme máslem, vložíme do ní připravené filety, které zalijeme zakysanou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v horké troubě dorůžova

  3. Gratinované filety pangas podáváme s opečenými brambory a čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!