Filé s rajskou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

120 g máslo
0.5 ks citron
1 lžíce kečup
1 konzerva rajčatový protlak
1 špetka mletá skořice
1 lžíce hladká mouka
100 g anglická slanina
750 g rybí filé
podle chuti
cukr
sůl
vegeta
podle potřeby
voda
na ozdobu
petrželka kudrnka

Postup přípravy receptu

  1. Na pruhy nakrájíme rybí filé, osolíme a na každý dáme plátek anglické slaniny. Filé stočíme a zavážeme nití.

  2. Na pekáček dáme polovinu másla, naskládáme rolky z filé, poprášíme vegetou a doměkka dáme dusit do trouby.

  3. Z druhé půlky másla a mouky si uděláme jíšku, přidáme malý rajský protlak, kečup, špetku skořice a rozvaříme s vodou. Podle chuti osolíme, osladíme a dáme trochu citronové kůry a šťávy.

  4. Z rolek sundáme nit, dáme je zpět do pekáčku, zalijeme rajskou omáčkou a ještě

  5. chvíli v troubě prohřejeme.

  6. Filé s rajskou omáčkou podáváme s těstovinami a zdobené kudrnkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!