Filé pro dietáře recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

citron
grilovací koření
1 kg rybí filé
směs koření na ryby
madráské kari

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené omyté rybí filé nebo pangase příčně překrojíme a naskládáme na plech s okrajem vyložený pečícím papírem. Filé pokapeme citronem a jemně okořeníme kořením na ryby, grilovacím kořením a madráským kari

  2. Filé pečeme v předehřáté troubě a do půl hodiny, jakmile se vypeče šťáva, můžeme podávat. Filé je chutné, přestože není smažené

  3. Filé pro dietáře podáváme podle chuti s chlebem, dušenou rýží nebo různě upravenými brambory. K rybě se výborně hodí řapíkatý celer jako příloha. Filé můžeme jíst s chlebem i za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!