Fettuccine s čerstvým lososem a zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazeček petrželka
1 ks cibule
2 ks rajče
1 ks mrkev
4 porce losos
500 g fettuccine
2 ks mladá cuketa
125 ml smetana na vaření
podle potřeby
sůl
olivový olej
podle chuti
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny vložíme do vroucí vody se solí a uvaříme je al dente.

  2. Oloupanou mrkev, rajčata a umytou mladou cuketu nakrájíme na drobné kostičky. Lososový plátek nakrájíme na kostky.

  3. Na jemně nasekané cibulce na pánvi orestujeme nakrájenou zeleninu. Podlijeme troškou vodou z těstovin a po chvilce přidáme nakrájeného lososa. Dusíme přikryté 10 - 15 minut a následně zalijeme smetanou. Omáčku provaříme 5 minut a přidáme uvařené těstoviny s nasekanou petrželkou. Fettuccine s čerstvým lososem a zeleninou již jen krátce prohřejeme a odstavíme.

  4. Fettuccine s čerstvým lososem a zeleninou podáváme ihned jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!