Falešné karbanátky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
sůl
1 ks vejce
2 dl mléko
2 lžíce hladká mouka
olej na smažení
mletý černý pepř
koření do mletých mas
4 ks starší housky nebo rohlíky
1 ks malá konzerva drůbeží sekaná

Postup přípravy receptu

  1. Starší pečivo rozlámeme a namočíme asi půl hodiny do mléka.

  2. Pak vmícháme vejce, sůl, pepř a koření. Masovou konzervu rozpracujeme vidličkou a spolu s prolisovaným česnekem vmícháme do již připravené směsi. Všechny přísady důkladně promícháme, nakonec vpracujeme hladkou mouku.

  3. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které na oleji smažíme dozlatova.

  4. Podáváme s chlebem a hořčicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!