Dušené ředkvičky s jogurtem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kelímek jogurt
4 svazky ředkvičky
1 hrnek voda
podle chuti
sůl
mletý pepř
podle potřeby
máslo
polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na malé kousky.

  2. Ředkvičky dáme do hrnce, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

  3. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vodou, rozšleháme a povaříme. Do omáčky přidáme ředkvičky, jogurt, dochutíme solí, pepřem a krátce prohřejeme.

  4. Dušené ředkvičky s jogurtem podáváme s libovolnou přílohou - hodí se k nim vařené brambory, ale i čerstvý chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!