Ďábelská kotleta na česneku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
2 ks paprika
2 lžičky hořčice plnotučná
4 plátky kotleta vepřová
olej na smažení
špetka sladká mletá paprika
1 ks sladkokyselá okurka
1 ks cibule (střední)
1 plechovka malý rajský protlak
podle chuti
sůl, pepř
worcester

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové kotlety naklepeme, posolíme, opepříme z obou stran a opečeme oboustranně doměkka.

  2. Cibuli pokrájíme nadrobno, na jemné plátky nakrájíme česnek, papriku na nudličky a vše smícháme s hořčicí, protlakem, paprikou, worchesterem, přidáme malinko mletého pepře a podle chuti osolíme. Vše osmahneme na 2 lžících oleje a potom dusíme do změknutí okurky. Podle potřeby podléváme horkou vodou.

  3. Hotovou směs klademe na hotové plátky masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!