Čevapčiči s cibulkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g mleté hovězí maso
250 g mleté vepřové maso
podle chuti
sůl
majoránka
mletý černý pepř
příloha
1 ks cibule
černý chléb
podle potřeby
olej nebo sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso promícháme se solí a černým pepřem v míse, můžeme přidat trochu majoránky. Na prkénku utvoříme z masové směsi váleček, ten nakrájíme na kousky a z každého utvoříme šišku.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej nebo sádlo a šišky zvolna opečeme ze všech stran. Za 10 minut máme hotovo.

  3. Mezitím si oloupeme cibulku a nakrájíme ji na kostičky.

  4. Čevapčiči s cibulkou podáváme ihned po osmažení, přikusujeme tmavé pečivo. Na talíř si můžeme přidat i lžičku kremžské hořčice nebo čerstvě nastrouhaný křen.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!