Čevapčiči s cibulkou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 150 g mleté hovězí maso 250 g mleté vepřové maso podle chuti sůl majoránka mletý černý pepř příloha 1 ks cibule černý chléb podle potřeby olej nebo sádlo na smažení
Postup Čevapčiči s cibulkou recept
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso promícháme se solí a černým pepřem v míse, můžeme přidat trochu majoránky. Na prkénku utvoříme z masové směsi váleček, ten nakrájíme na kousky a z každého utvoříme šišku.
Na pánvi rozehřejeme olej nebo sádlo a šišky zvolna opečeme ze všech stran. Za 10 minut máme hotovo.
Mezitím si oloupeme cibulku a nakrájíme ji na kostičky.
Čevapčiči s cibulkou podáváme ihned po osmažení, přikusujeme tmavé pečivo. Na talíř si můžeme přidat i lžičku kremžské hořčice nebo čerstvě nastrouhaný křen.