Čertovský guláš recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka sůl
3 ks cibule
2 lžíce kečup
2 lžíce vegeta
1 lžíce hladká mouka
1 sklenice nakládané okurky
2 lžíce olej na smažení
2 lžičky worcester
1 sklenice nakládané feferonky
1 balíček sójové nudličky
1 sklenice nakládaná kapie

Postup přípravy receptu

  1. Sójové nudličky povaříme ve vodě ochucené vegetou a po vychladnutí vymačkáme přebytečnou vodu. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji

  2. Přidáme sójové nudličky, kečup, podle chuti nakrájené feferonky, okurky a kapie, přilijeme vodu a trochu worcesterové omáčky. Krátce podusíme a zahustíme moukou, je-li třeba, přisolíme

  3. Čertovský guláš podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!