Čertovský guláš recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 špetka sůl 3 ks cibule 2 lžíce kečup 2 lžíce vegeta 1 lžíce hladká mouka 1 sklenice nakládané okurky 2 lžíce olej na smažení 2 lžičky worcester 1 sklenice nakládané feferonky 1 balíček sójové nudličky 1 sklenice nakládaná kapie
Postup Čertovský guláš
Postup přípravy receptu
-
Sójové nudličky povaříme ve vodě ochucené vegetou a po vychladnutí vymačkáme přebytečnou vodu. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji
Přidáme sójové nudličky, kečup, podle chuti nakrájené feferonky, okurky a kapie, přilijeme vodu a trochu worcesterové omáčky. Krátce podusíme a zahustíme moukou, je-li třeba, přisolíme
Čertovský guláš podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.