Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 dl smetana
50 g pomeranče
5 g bylinky
5 cl bílé víno
olivový olej
sůl, pepř
60 g rýže arborio
5 cl pomerančový sirup
130 g filety z candáta

Postup přípravy receptu

  1. Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout

  2. Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu

  3. Do rendlíku dáme pomerančový sirup a smetanu, toto necháme zredukovat na 1/2

  4. Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!