Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
-
1 dl smetana
50 g pomeranče
5 g bylinky
5 cl bílé víno
olivový olej
sůl, pepř
60 g rýže arborio
5 cl pomerančový sirup
130 g filety z candáta
Postup Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout
Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu
Do rendlíku dáme pomerančový sirup a smetanu, toto necháme zredukovat na 1/2
Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.