Bůček na bazalce recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
1 lžíce olej
2 lžíce čerstvá bazalka
0.8 kg vepřový bůček
1 lžíce čerstvý rozmarýn
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
tuk na pečení

Postup přípravy receptu

  1. Prolisovaný česnek promícháme se solí, olejem, posekanou bazalkou a

  2. rozmarýnem. Promícháme na hustou pastu a necháme odležet.

  3. Prorostlý bůček nakrájíme na silnější plátky, mírně je naklepeme, opepříme a potřeme česnekovou pastou. Grilovací pánev pomastíme a na rozehřáté opékáme plátky masa po obou stranách.

  4. Bůček na bazalce podáváme s chlebem a okurkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!