Bramborová pomazánka na chlebíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
5 ks brambory
mléko
1 ks cibule
2 lžíce majonéza
1 lžička plnotučná hořčice
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit velké brambory, scedíme a přidáme kousek másla, asi zarovnanou lžíci.

  2. Brambory rozmačkáme a šlehačem rozšleháme. Necháme vychladit a potom přidáme drobně nakrájenou cibuli, 2 lžíce majonézy, lžičku plnotučné hořčice, osolíme, opepříme a znovu prošleháme.

  3. Pokud bude pomazánka hustá, tak ji zředíme trochou mléka ne moc studeného.

  4. Bramborovou pomazánku mažeme na chlebíčky a různě zdobíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!