Babiččina kuřecí polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks celer
voda
2 ks mrkev
2 ks petržel
1 ks kedlubna
1 snítka sekaná petrželka
polévkové nudle
4 ks kuřecí kostra
podle chuti
sůl
vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí kostry opláchneme a dáme vařit do studené vody. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.

  2. Kostry vaříme asi hodinu a půl až dvě, až maso z koster začne opadávat nebo půjde lehce obrat. Obereme kostry a maso vrátíme do vývaru. Přidáme zeleninu pokrájenou na kostičky a vaříme, než zelenina změkne. Poté dochutíme podle chuti, třeba vegetou. Nakonec můžeme přidat polévkové nudle.

  3. Hotovou babiččinu kuřecí polévku rozdělíme na talíře, ozdobíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!