Živáňská pečeně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
3 ks cibule
200 g játra
2 ks papriky
- - pepř mletý
200 g slanina anglická
- - koření grilovací
200 g pečínka vepřová
200 g svíčková pečeně

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme, vložíme do mísy, zalijeme olejem, promícháme a necháme v klidu odležet několik hodin. Potom maso střídavě s plátky jater, slaniny a cibule a papriky napichujeme na velkou jehlu. V přírodě rožníme nad sálajícími uhlíky. Během rožnění potíráme zbylým olejem. Podáváme s chlebem, bramborami nebo sterilovanou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!