Zeleninový salát s masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 ks cibule
3 lžíce kečup
250 g vepřové maso
mletá sladká paprika
1 balíček mražená zeleninová směs
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na kostky, zeleninu necháme částečně rozmrazit.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a na ni osmahneme na kostky nakrájené vepřové maso. Osolíme, přidáme mletou papriku, podlijeme a dusíme do poloměka, teprve potom přidáme částečně rozmrazenou zeleninu, lehce přisolíme, lehce podlijeme a dodusíme doměkka.

  3. Když je pokrm skoro hotov, přidáme kečup a dodusíme.

  4. Zeleninový salát s masem podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!