Zapečený hermelín s Extra Jamem Jahoda a tymiánem na křupavém toustu od Gábiny Soukalové recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

4 plátky máslo
4 plátky tymián
2 ks hermelín
4 plátky světlý toustový chléb
Extra Jam Jahoda od Hamé

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve vykrojíme kulatým tvořítkem z toustového chleba kolečka o průměru

  2. hermelínu. Pak plátky chleba opečeme na pánvi na sucho a na opečený toust

  3. poklademe plátek másla a podélně rozříznutou půlku hermelínu

  4. Dále na hermelín dáme asi polévkovou lžíci jahodového džemu a dozdobíme snítkou

  5. čerstvého tymiánu. Takto připravený hermelín zabalíme do pečícího papíru a vložíme do předem předehřáté trouby a pečeme zhruba 5 minut na 200 °C. Dobrou chuť přejí Gábina a Ondra!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!