Zapečené rybí filé s celerem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 lžíce olej
1 ks cibule
1 ks citron
1 šálek bílé víno
1 lžíce sekaná petrželka
1 lžíce rajský protlak
600 g rybí filé
1 miska strouhaný celer

Postup přípravy receptu

  1. Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naskládáme do zapékací misky.

  2. Troubu předehřejeme na 200°C.

  3. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

  4. Na filé rozložíme kolečka cibule, plátky česneku a vše zakryjeme strouhaným celerem. Přelijeme rajským protlakem, bílým vínem a olejem.

  5. V předehřáté troubě rybu upečeme do zlatova a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!