Výborná tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 konzerva tuňák v oleji
2 lžíce tatarská omáčka
1-2 ks tavený sýr
podle chuti
1 špetka sůl
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžička sladký kečup
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme si větší konzervu tuňáka, můžeme použít tuňáka v oleji i ve vlastní šťávě, záleží, jak kdo má rád. Dále si nachystáme hořčici, tatarku, kečup, tavený sýr, sůl a mletý černý pepř podle chuti.

  2. V misce promícháme tuňáka, lžičku hořčice, tavený sýr (jednu větší kostku nebo dva menší trojúhelníčky), přidáme trošku kečupu a 2 lžíce tatarky. Přidáme špetku soli s mletým černým pepřem a dobře promícháme. Tuňákovou pomazánku vychladíme a můžeme podávat.

  3. Tuto výbornou tuňákovou pomazánku podáváme namazanou třeba na banketkách.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!