Vepřové rizoto s kukuřicí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks větší cibule
4 balíčky dlouhozrnná rýže
1 konzerva sterilovaná kukuřice
2 konzervy vepřové maso
podle potřeby
olej
podle chuti
300 g eidam
podravka
2 lžičky mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si vařit rýži podle pokynů na krabici.

  2. Oloupanou cibuli a maso z konzervy nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánvičku. Přidáme scezenou kukuřici, chvíli smažíme a pak zasypeme podravkou a mletou paprikou (může být i pálivá).

  3. Do hotové rýže vmícháme masovou směs a podáváme s nastrouhaným sýrem. Jako příloha k vepřovému rizotu s kukuřicí je vhodná kyselá okurka, červená řepa i zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!