Vepřová krkovice na pánvi recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
rozmarýn
50 ml víno
2 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
2 ks vepřová krkovička

Postup přípravy receptu

  1. Na už rozpáleném oleji necháme rozvonět česnekový stroužek a větvičku rozmarýnu

  2. Na provoněný olej vložíme osušené slabší plátky krkovičky a prudce je necháme osmažit z každé strany. Maso osolíme, opepříme a podlijeme suchým vínem

  3. Víno necháme redukovat, plátky masa občas obrátíme. Maso smažíme do křupava a ihned pokládáme na talíř

  4. Vepřová krkovice na pánvi zachutná s bramborovou přílohou nebo se salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!