Velikonoční ředkvičková pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3-4 ks vejce 1 lžíce pažitka 1 lžíce majonéza 1 svazek ředkvičky 1 kelímek bílý jogurt 3 lžíce měkký tvaroh 2 ks jarní cibulka podle chuti sůl mletý bílý pepř
Postup Velikonoční ředkvičková pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno.
V míse promícháme vejce se zeleninou, přidáme měkký tvaroh rozmíchaný s jogurtem a majonézu. Pomazánku dochutíme, solí, bílým pepřem a pažitkou.
Velikonoční ředkvičkovou pomazánku podáváme s oblíbeným pečivem.