Velikonoční ředkvičková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3-4 ks vejce
1 lžíce pažitka
1 lžíce majonéza
1 svazek ředkvičky
1 kelímek bílý jogurt
3 lžíce měkký tvaroh
2 ks jarní cibulka
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno.

  2. V míse promícháme vejce se zeleninou, přidáme měkký tvaroh rozmíchaný s jogurtem a majonézu. Pomazánku dochutíme, solí, bílým pepřem a pažitkou.

  3. Velikonoční ředkvičkovou pomazánku podáváme s oblíbeným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!