Vejce plněná červeným krémem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 ks vejce
kopr
pepř
1 lžíce zakysaná smetana
1 lžička sojová omáčka
1 lžíce rajský protlak
8 ks hlavička chřestu

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.

  2. Žloutky prolisujeme a spolu se smetanou, rajským protlakem a sojovou oáčkou utřeme v jemný krém. Krém dochutíme solí a pepřem. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.

  3. Do bílků nastříkáme krém a ozdobíme chřestem a snítkou kopru.

  4. Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!