Vejce na salátu s petrželkovým dipem recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

2 špetky sůl
rajče
mletá paprika
4 ks vejce natvrdo
1 lžíce čerstvá petrželka
čerstvá petrželka
8 listů baby salát

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a rozkrojíme na půlky. Salát omyjeme a osušíme

  2. Kysanou smetanu rozmícháme se solí a nasekanou petrželkou

  3. Na každý talířek dáme 2 lístky salátu, poklademe půlky vajec. Překryjeme kopečkem dipu, posypeme mletou paprikou a dozdobíme rajčátky a snítkou petrželky

  4. Vejce na salátu s petrželkovým dipem podáváme jako předkrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!