Uzený bůček v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
5 plátků tvrdý sýr
50 dkg libovější uzený bůček
podle potřeby
olej
podle chuti
mletý pepř
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Uzený bůček opláchneme vlažnou vodou, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků.

  2. Každý plátek uzeného bůčku poprášíme sladkou paprikou,pepřem a posypeme drobně nakrájenou cibulkou. Pokryjeme plátkem sýra. Uzený bůček položíme na olejem potřený alobal a zabalíme.

  3. Uzený bůček v alobalu pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.

  4. Podáváme s bramborem a zelným salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!