Tvarohová pomazánka s vejcem a okurkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks vejce
30 g máslo
2 lžíce pažitka
250 g měkký tvaroh
4 ks sterilované okurky
125 g nízkotučný jogurt
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Měkké máslo promícháme s tvarohem a potom s jogurtem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Čistou pažitku a okurky nasekáme nadrobno.

  2. Vejce s pažitkou a okurkami přidáme do základu pomazánky, osolíme, opepříme a společně promícháme. Pomazánku necháme před potíráním pečiva vychladit.

  3. Tvarohová pomazánka s vejcem a okurkou zachutná třeba ke svačině na plátku čerstvého chleba.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!