Treska v rajčatové omáčce recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
2 lžičky tymián
400 g treska
koření
1 konzerva krájená rajčata
2 lžíce sójová omáčka
2 lžičky třtinový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno

  2. V pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibulku a osmahneme dozlatova. Přidáme cukr, tymián, sójovou omáčku, protlak a krájená rajčata. Jakmile začne omáčka vařit, necháme ji chvíli probublat a vložíme do ní tresku. Tu předem osolíme a okořením podle chuti. Tresku dusíme v rajčatové omáčce zhruba 10 minut. Tresku jednou či dvakrát otočíme

  3. Tresku v rajčatové omáčce podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!