Těstoviny s tuňákovou omáčkou 1 recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 200 ml smetana 150-200 ml kečup 1 konzerva olivy 500 g těstoviny 2 konzervy tuňák v oleji 1 ks chilli paprička podle chuti parmazán
 
Postup Těstoviny s tuňákovou omáčkou 1 recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Uvaříme jakékoliv těstoviny (špagety, vrtule, penne) podle návodu na obalu.
 Během vaření těstovin připravíme omáčku. Z tuňáka slijeme olej a orestujeme na pánvi, zalijeme asi 150 - 200 ml kečupu (podle chuti volíme sladký nebo ostrý), smetanou a necháme lehce povařit. Nakonec přidáme olivy nakrájené na kousky a jemně nakrájenou papričku.
Směs z tuňáka nalijeme na uvařené těstoviny, případně posypeme parmazánem nebo jiným strouhaným sýrem.
