Těstoviny s tuňákovou omáčkou 1 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 ml smetana
150-200 ml kečup
1 konzerva olivy
500 g těstoviny
2 konzervy tuňák v oleji
1 ks chilli paprička
podle chuti
parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme jakékoliv těstoviny (špagety, vrtule, penne) podle návodu na obalu.

  2. Během vaření těstovin připravíme omáčku. Z tuňáka slijeme olej a orestujeme na pánvi, zalijeme asi 150 - 200 ml kečupu (podle chuti volíme sladký nebo ostrý), smetanou a necháme lehce povařit. Nakonec přidáme olivy nakrájené na kousky a jemně nakrájenou papričku.

  3. Směs z tuňáka nalijeme na uvařené těstoviny, případně posypeme parmazánem nebo jiným strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!