Těstoviny s treskou a rajčaty recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
220 g těstoviny
180 g filé z tresky
0,5 sklenek bílé víno
2 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
1 konzerva konzervovaná rajčata
třtinový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek jen oloupeme. Těstoviny (například vrtule) uvaříme na skus

  2. Na oleji osmahneme česnek a potom ho odebereme. Přidáme nakrájené rybí filé, krátce prosmažíme a podlijeme suchým vínem. Po odpaření alkoholu přidáme rajčatové kousky se šťávou, dochutíme solí, pepřem a třtinovým cukrem a povaříme

  3. Těstoviny promícháme s hotovou omáčkou

  4. Těstoviny s treskou a rajčaty podáváme k hlavnímu chodu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!