Tuňákové rizoto s hráškem recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
-
1 hrst hrášek
olej
sůl
1 ks cibule
3 lžíce kečup
200 g rýže
1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
sójová omáčka
1 hrst sterilovaná kukuřice
Postup Tuňákové rizoto s hráškem
Postup přípravy receptu
-
Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Uvařenou rýži scedíme a necháme okapat
Cibuli nasekáme. Cibuli zpěníme na trošce oleje v pánvi. Přidáme hrášek a kukuřici, zakapeme sójovou omáčkou. Po prohřátí přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř. Směs necháme prohřát. Tuňákovou směs smícháme s rýží. Podle potřeby osolíme
Tuňákové rizoto s hráškem ihned podáváme.