Tuňákové rizoto s hráškem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 hrst hrášek
olej
sůl
1 ks cibule
3 lžíce kečup
200 g rýže
1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
sójová omáčka
1 hrst sterilovaná kukuřice

Postup přípravy receptu

  1. Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Uvařenou rýži scedíme a necháme okapat

  2. Cibuli nasekáme. Cibuli zpěníme na trošce oleje v pánvi. Přidáme hrášek a kukuřici, zakapeme sójovou omáčkou. Po prohřátí přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř. Směs necháme prohřát. Tuňákovou směs smícháme s rýží. Podle potřeby osolíme

  3. Tuňákové rizoto s hráškem ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!