Těstoviny s mletým masem a zelím recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
500 g těstoviny
1 ks hlávkové zelí
500 g míchané mleté maso
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
grilovací koření
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Menší hlávkové zelí očistíme a rozkrojíme, spaříme ho horkou vodou, aby změklo.

  2. Oloupeme a nakrájíme cibule. Polovinu zpěníme na troše oleje nebo sádla.

  3. Přidáme nakrájené spařené zelí, osolíme a chvíli dusíme.

  4. Na druhé pánvi zpěníme zbylou cibuli a přidáme mleté maso, které orestujeme. Směs podusíme, osolíme, opepříme a okořeníme.

  5. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu a scedíme je.

  6. Těstoviny vsypeme do mísy společně s připraveným zelím i masem, dobře promícháme.

  7. Těstoviny s mletým masem a zelím podáváme jako sytý hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!