Těstoviny s mletým masem a zelím recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks cibule 500 g těstoviny 1 ks hlávkové zelí 500 g míchané mleté maso podle potřeby olej podle chuti sůl grilovací koření mletý pepř
Postup Těstoviny s mletým masem a zelím recept
Postup přípravy receptu
-
Menší hlávkové zelí očistíme a rozkrojíme, spaříme ho horkou vodou, aby změklo.
Oloupeme a nakrájíme cibule. Polovinu zpěníme na troše oleje nebo sádla.
Přidáme nakrájené spařené zelí, osolíme a chvíli dusíme.
Na druhé pánvi zpěníme zbylou cibuli a přidáme mleté maso, které orestujeme. Směs podusíme, osolíme, opepříme a okořeníme.
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu a scedíme je.
Těstoviny vsypeme do mísy společně s připraveným zelím i masem, dobře promícháme.
Těstoviny s mletým masem a zelím podáváme jako sytý hlavní chod.