Těstovinový salát s marinovaným tofu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
100 g eidam
150-200 g tofu
1 kelímek kysaná smetana
1 lžíce sójová omáčka
1 kelímek bílý jogurt
3 ks sterilované okurky
1 konzerva sterilované žampiony
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva sterilovaný hrášek
5 ks vejce natvrdo
200 g těstoviny (vrtulky)

Postup přípravy receptu

  1. Tofu nakrájíme na kostky a zakapeme sójovou omáčku. Necháme jej marinovat. Zatím si uvaříme těstoviny ve vroucí osolené vodě. Vejce oloupeme a nakrájíme spolu se sýrem, okurkami a cibulí nadrobno.

  2. Uvařené těstoviny slijeme a necháme vychladnout. Vmícháme oba sýry, vejce a lehce salát promícháme. Vmícháme ostatní suroviny a podle chuti salát okořeníme.

  3. Těstovinový salát s marinovaným tofu podáváme samotný nebo s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!