Ovesné sušenky s medem a skořicí recept
Apetit Recepty cukrovíSuroviny na recept
- 100 g cukr 110 g máslo 1 špetka mletá skořice 1 lžička jedlá soda 150 g ovesné vločky 2 lžíce slunečnicová semínka 100 g celozrnná jemně mletá špaldová mouka 1 lžíce květový lesní med
Postup Ovesné sušenky s medem a skořicí
Postup přípravy receptu
-
Troubu necháme rozehřát na 175 °C. Vločky promícháme se skořicí, sodou, moukou a slunečnicovými semínky, máslo rozehřejeme v kastrůlku s medem a cukrem. Promícháme s vločkovou směsí a dvěma lžičkami tvarujeme na plechy vyložené pečicím papírem malé hromádky
Ovesné sušenky s medem a skořicí podáváme jako chutnou zdravou svačinu nebo snídani
Zdroj: Eklasa.cz