Ovesné sušenky s medem a skořicí recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

100 g cukr
110 g máslo
1 špetka mletá skořice
1 lžička jedlá soda
150 g ovesné vločky
2 lžíce slunečnicová semínka
100 g celozrnná jemně mletá špaldová mouka
1 lžíce květový lesní med

Postup přípravy receptu

  1. Troubu necháme rozehřát na 175 °C. Vločky promícháme se skořicí, sodou, moukou a slunečnicovými semínky, máslo rozehřejeme v kastrůlku s medem a cukrem. Promícháme s vločkovou směsí a dvěma lžičkami tvarujeme na plechy vyložené pečicím papírem malé hromádky

  2. Ovesné sušenky s medem a skořicí podáváme jako chutnou zdravou svačinu nebo snídani

  3. Zdroj: Eklasa.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!