Telecí maso v zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 ks rajčata
1 ks cibule
mletý bílý pepř
kari koření
2 ks zelená paprika
mletá paprika sladká
400 g telecí maso
200 g brambory vařené ve slupce

Postup přípravy receptu

  1. Maso odblaníme, nakrájíme na plátky. Párek nakrájíme na kolečka. Přidáme oloupané a na silnější plátky nakrájené brambory, kolečka cibule, proužky papriky a kolečka rajčat.

  2. Vše rozdělíme na připravené díly alobalu, osolíme, okořeníme a zakapeme olejem.

  3. Každou porci dobře zabalíme, položíme na rošt v předehřáté troubě na 220°C a pečeme přibližně 35 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!