Tatrankové dárečky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle potřeby
tatranka
poleva
1 balíček tmavá čokoládová poleva
na ozdobu
bílá čokoládová poleva
1 balíček tubička na zdobení

Postup přípravy receptu

  1. Tatranky nakrájíme velmi ostrým nožem na hranoly či kostky. Počet tatranek je závislý na množství polevy, abychom spotřebovali všechnu polevu.

  2. Kousky tatranky namáčíme v rozpuštěné tmavé čokoládové polevě připravené podle návodu na obalu. Po ztuhnutí polevy cukroví ozdobíme trubičkami podle vlastní fantazie. Zdobíme tak, aby nám vznikli jakoby dárečky převázané mašlí. Tedy kříž a mašle uprostřed. Mašličky můžeme také namalovat bílou čokoládovou polevou. Cukroví uchováváme v chladu v uzavřené nádobě.

  3. Tatrankové dárečky můžeme podávat k různým svátečním příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!