Studená mangová polévka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

2 větvičky koriandr
1 ks banán
3 ks mango
700 ml kokosové mléko
100 ml kokosový krém
šťáva z jednoho pomeranče

Postup přípravy receptu

  1. Zralé mango oloupeme a vyjmeme jádro. Smícháme společně s ostatními ingrediencemi - banán, koriandr, kokosové mléko, kokosový krém, šťáva z jednoho pomeranče a řádně rozmixujeme. Před podáváním necháme ještě 30 minut vychladnout v ledničce

  2. Studenou mangovou polévku podáváme dobře vychlazenou. Jedná se o velmi chutnou polévku s výraznou chutí a barvou

  3. Zdroj: Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí, vydal Smart Press, 2012

  4. Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!