Sterilovaná škvarková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
4 ks vejce
3 kuličky feferonka
0.8 kg škvarky
3 lžičky podravka
3 lžičky mletý pepř
1 sklenka jemný kečup
15 dkg polotučná hořčice
1 sklenice velké sterilované lečo
2 sklenice papriky v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Na recept si připravíme veškeré suroviny. Česnek oloupeme. Vše semeleme na mlýnku a dochutíme kořením, kečupem a hořčicí.

  2. Škvarkovou pomazánku dáme do sklenic a 20 minut sterilujeme.

  3. Sterilovanou škvarkovou pomazánku uchováváme v chladu a temnu, podáváme podle chuti s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!