Špenátové rizoto s masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
1 ks cibule
2 balíčky rýže
0.5 balíčku mražený špenát
podle chuti
2 stroužky česnek
sůl
250 g mleté maso
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rýži uvaříme podle návodu na obalu.

  2. V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a osmahneme ji dozlatova. Přidáme mleté maso a důkladně osmahneme. V dalším hrnci rozmrazíme špenát a přidáme do hrnce k masu. Masovou směs okořeníme solí, paprikou a česnekem. Nakonec přidáme uvařenou rýži a smícháme.

  3. Špenátové rizoto s masem podáváme teplé. Špenátové rizoto s masem můžeme doplnit sýrem nebo zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!