Španělský guláš pro chudé Španěly recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
majoránka
1 ks cibule
kečup
1 ks špekáček
1 kostka bujón
1 ks tvrdý rohlík

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme tvrdý rohlík na talíř. Přidáme majoránku, sůl, nadrobno nakrájenou část cibule a promícháme. Pak přidáme celé vejce a znovu důkladně promícháme, nejlépe prohněteme rukou. Pak z hmoty vytvoříme kuličky a odložíme je stranou.

  2. Do hrnce dáme vařit asi tři čtvrtě (i méně) litru vody, přidáme kostku bujónu, zbylou cibuli, na kousky nakrájený oloupaný špekáček a necháme znovu přijít k varu. Do vroucí vody vhodíme kuličky a necháme celé asi dvacet minut vařit. Ke konci varu přidáme kečup. Španělský guláš necháme chvilku dojít.

  3. Španělský guláš pro chudé Španěly ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!