Špagety s luncheon meatem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 ks cibule
0 kostek masox
1 konzerva luncheon meat
podle chuti
bazalka
domácí kečup

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Pak ji opečeme na rozehřátém oleji dozlatova.

  2. Vepřový luncheon meat nakrájíme na malé kostičky a přidáme k cibuli. Několikrát necháme přichytit a podlijeme. Přidáme masox nebo hovězí bujón, kečup a zredukujeme na požadovanou konzistenci. Nakonec přidáme česnek, raději nasekaný než prolisovaný, a bazalku. Dusíme asi minutu a odstavíme.

  3. Na talíře naservírujeme na klubíčko se špaget, dáme omáčku a posypeme sýrem. Špagety s luncheon meatem ihned podáváme. Podle sezóny můžeme přidat rajčata, papriky a jinou zeleninu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!