Špagety s kečupovou omáčkou a vepřovým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

omáčka
4 stroužky česnek
sůl
1 ks cibule
1 lžíce sádlo
500 g vepřové maso
1 lžička mletá sladká paprika
1 láhev sladký kečup
podle potřeby
voda
příloha
1 balíček špagety
na ozdobu
tvrdý sýr
podle chuti
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Vepřové maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle.

  2. V hrnci rozpustíme sádlo, na kterém orestujeme nakrájenou cibuli. Až bude cibule zlatavá, lehce do červena, přidáme nakrájené maso, které necháme ze všech stran zatáhnout.

  3. Po orestování masa přisypeme mletou sladkou papriku, promícháme, přidáme kečup, vodu a necháme mírně probublávat, dokud maso nezměkne. Až bude maso hotové, prolisujeme do omáčky česnek a necháme už jen trochu provařit.

  4. Špagety mezitím uvaříme podle návodu na sáčku.

  5. Špagety s kečupovou omáčkou a vepřovým masem podáváme posypané strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!