Salát z kysaného zelí pro diabetiky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 ks cibule
0.5 ks jablko
2 lžíce voda
1 lžíce slunečnicový olej
1 lžička citronová šťáva
200 g kysané zelí
1 lžička čerstvý křen
podle chuti
umělé sladidlo

Postup přípravy receptu

  1. Kysané zelí necháme odkapat a nakrájíme. Přidáme k němu najemno nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen a nastrouhané oloupané jablko.

  2. Z trošky vody, citronové šťávy a oleje připravíme zálivku, kterou salát zalijeme. Mírně osolíme. Osladíme podle chuti umělým sladidlem, nejlépe tekutým.

  3. Salát z kysaného zelí podle tohoto receptu je vhodný pro diabetiky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!