Salát z hroznového vína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks pomeranč
0.5 ks citron
100 g borůvky
2 hrstě hroznové víno
podle chuti
med
na ozdobu
čerstvá máta

Postup přípravy receptu

  1. Tmavé hroznové víno dobře omyjeme a kuličky obereme. Kanadské borůvky opláchneme a necháme okapat. Pomeranč oloupeme, zbavíme bílých vláken a nakrájíme na kousíčky. Z citronu vymačkáme šťávu.

  2. Víno vsypeme do mísy, přidáme borůvky, pomeranč, zakápneme citronovou šťávou, medem a dobře promícháme.

  3. Salát z hroznového vína rozdělíme do misek, ozdobíme lístkem čerstvé máty a podáváme jako zdravou svačinku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!