Salát z čerstvé ryby recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

200 ml ocet
100 g majonéza
voda
3 ks bobkový list
5 ks nové koření
5 ks černý pepř
100 g tatarská omáčka
1 sklenka sterilovaná zelenina
1 ks čerstvá sladkovodní ryba
2 ks cibule na půlkolečka

Postup přípravy receptu

  1. Vykuchanou, očištěnou a dobře omytou středně velkou rybu, případně několik menších ryb povaříme v octové vodě s kořením a cibulí do měkka

  2. Po vychladnutí rybu vykostíme, pokrájíme a přidáme majonézu a tatarskou omáčku. Skleničku jakékoliv sterilované zeleniny scedíme a překrájíme, přidáme do salátu, promícháme a podle chuti dokyselíme a přisolíme

  3. Salát z čerstvé ryby podáváme podle chuti s různým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!