Salát s rybičkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
4 ks brambory
1 svazek ředkvičky
1 svazek kopr
4 plátky slaneček
1 ks naťová cibulka
100 g salátová okurka
podle chuti
octová zálivka

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety zbavíme kůže. Slanečka namočíme na chvíli do vody, abychom ho zbavili soli. Nakrájíme šikmo na proužky. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Stejně tak ve slupce uvařené brambory.

  2. Vejce, brambory a oloupanou okurku nakrájíme na plátky, ředkvičky dobře omyjeme a také nakrájíme na plátky.

  3. Na talíř postupně vrstvíme plátky brambor, okurky, ředkviček, ryb a vajec. Nakonec vše zalijeme octovou zálivkou a posypeme nasekanou cibulkou a koprem.

  4. Salát s rybičkami podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!