Rychlá tomatová omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 lžička máslo
0 kg rajče
0 l olivový olej
5 listů čerstvá bazalka
na ozdobu
parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvá rajčata pokrájíme na kousky. Rajčata ani neloupu, nevadí nám to. Pro ještě rychlejší postup koupíme plechovku kvalitních loupaných rajčat. Česnek prolisujeme a parmazán nastrouháme.

  2. Na pánev nalijeme olivový olej, přidáme oříšek másla a necháme rozpálit. Na rozpálený tuk nasypeme pokrájená rajčata a restujeme. Přidáme česnek, osolíme, opepříme a provaříme. Přidáme nakrájené lístky čerstvé bazalky.

  3. Rychlou tomatovou omáčku podáváme posypanou parmazánem s těstovinami podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!