Rychlá paštiková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 kelímek majonéza
2 ks sterilované okurky
1-2 ks vejce natvrdo
1 konzerva játrová paštika
1 ks sterilovaná kapie
podle chuti
sůl
mletý pepř
nasekaná pažitka
mletá sladká paprika
na ozdobu
ředkvičky
podle potřeby
bílá veka

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Majonézu utřeme s velkou konzervou játrové paštiky. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájené kyselé okurky, sterilovanou kapii a pokrájené vejce.

  2. Pomazánku osolíme, opepříme, přidáme špetku mleté papriky a nakrájenou pažitku. Paštikovou pomazánku necháme chvíli uležet.

  3. Rychlou paštikovou pomazánku mažeme na plátky veky a obložíme kolečky ředkviček a pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!